header

Online oplossingen voor organisaties

Of je nou jouw inkoop wilt vereenvoudigen of een eigen webwinkel wilt starten, wij bieden de online platforms waarmee je dit kunt realiseren.

Samenwerken

Brandportals

Bedrijven met meerdere vestigingen of afdelingen hebben regelmatig huisstijldrukwerk en marketingmaterialen nodig. Daarom hebben wij de afgelopen jaren ons Brandportal-oplossing ontwikkeld.

De brandportal vereenvoudigt het creatie- en inkoopproces. Via het platform kun je eenvoudig producten zoals visitekaartjes, flyers, posters, rollup banners of uitnodigingen aanpassen en bestellen. Huisstijlelementen zoals kleur, lettertype en de plaats van het logo liggen vast. Daarbinnen zijn er diverse mogelijkheden om zelf tekst en beeld in te voegen. 

Bespaar tijd en geld en minimaliseer het risico op fouten bij de inkoop met een eigen Brandportal.

Ik wil meer weten

"Diverse vestigingen bestellen marketingmaterialen via ons Brandportal. Door bijvoorbeeld visitekaartjes zelf aan te maken in de vastgelegde huisstijl is er altijd een uniforme uitstraling. Dat komt het merk ten goede."

rene

Webwinkels met Print & Sign producten

Wil je producten verkopen die zijn voorzien van jouw eigen ontwerp? Wij maken in samenwerking met jou een webshop waarop je deze producten kunt verkopen. Desgewenst verzorgen wij de productie en verzending van deze producten zodat jij je kunt focussen op de verkoop en marketing.

Denk aan producten zoals:
- Kleding (t-shirts, sweaters, jassen)
- Kussens
- Zitzakken
- Posters
- Canvas doeken
- Drinkbekers

Ik wil meer weten

showcase

Webwinkel met overige producten

Vind jij een eigen webshop in elkaar zetten een 'gedoe'? Wij helpen jou hier graag bij zodat je binnen no-time jouw producten online kunt verkopen. Jij geeft jouw wensen door en wij regelen de rest.

Voorbeelden van werkzaamheden die wij voor jou uitvoeren:

- Ontwerp van de website (kleuren, logo, slides etc.)

- Aanmaken van de producten die je wilt verkopen

- Ondersteuning bij het regelen van online betaalmethodes (oa. iDeal)

- Wij regelen het SSL certificaat (groen slotje in de adresbalk van de webbrowser)

Ik wil meer weten
tilburg

Word E-Partner

Denk jij aan bijdrage te kunnen leveren aan onze online activiteiten? Neem dan contact met ons op.

Ik wil meer weten

"Door samen te werken met Signdirect hebben wij diverse klanten kunnen helpen bij het verzorgen van online vraagstukken. Bijvoorbeeld het instellen van een Google Analytics dashboard en het verzorgen van een nieuwsbrief oplossing."

© 2008 - 2024 Signdirect Nederland B.V.